Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wart są te skiny?

skip99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Championship Riven na E-Bay'u kosztuje ok. 150€. A jak byś chciał kupić/sprzedać w złotówkach to ok. 600zł

gfVIfwk.png

Opublikowano

Widać, że trafiłem na jakiegoś oszusta. Jeszcze mu przelew nie pasuje, tylko PayPal. Za wszystkie te skiny chciał 200zł. Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Mam propozycje kupna Championship Riven, Arcade Hecarim, Riot Blitzcrank ile jest wart każdy z osobna?

riven-ponad 500zł

arcade heca- max 60zł

riot blitz myslę że też max 60zł

Opublikowano

Riven ponad 500zł? Naprawdę? :O Chyba zacznę powaznie myśleć nad sprzedażą konta....

Kod jest tyle wart, moj kumpel z wszystkimi skinami pax (ts włącznie) + wszystkie championschip dostał 980 funtów, kiedy sam pax tf chodzi 600, wszystkie strony run itp champy mial, wiec nie licz na niewiadomo ile za konto.

Opublikowano

Riven z 400zł reszta nie wiem. ;p

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Obczaj tą stronę, ma 65k lików na fb więc jest zaufana i masz tam wartości tych skinów prawdziwe :)

http://aceskins.net/

200 dolarów za skin (medieval twitch)- robią Ci 50 referallów smutne...

Pax sivir za 50 dolarów - 160zł, ja kupiłem za 40zł .

Co to za stronka??

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...